Skip to main content

South Lake High School

Mobile Menu Toggle
Bell Schedules » Exam Schedule - Full Day

Exam Schedule - Full Day

Exam Schedule - Full Day Wednesday, June 12 ONLY
6th & 7th Hour Exams
Description / Period Start Time End Time Length
1st Hour 8:35 AM 9:18 AM 43 min
2nd Hour 9:23 AM 10:06 AM 43 min
4th Hour 10:11 AM 10:53 AM 42 min
5th Hour (Includes Lunch) 10:58 AM 12:15 PM 77 min
6th Hour EXAM 12:20 PM 1:55 PM 95 min
7th Hour EXAM 2:00 PM 3:35 PM 95 min